Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Horus Heresy är en konflikt av oöverträffad förstörelse, spridd över otaliga viktiga kampanjer. Garmon-klustret, som i åratal är indraget i ett tärande krig av nästan outgrundlig omfattning, fungerar nu som det sista avbrottet mot vilket tidvattnet från Warmasters styrkor måste krascha. Dess huvudstad, Beta-Garmon-systemet, är ett brinnande bål av arméer, där lojalistiska styrkor – ledda av den store ängeln Sanguinius, Warhawken Jaghatai Khan och resterna av de krossade legionerna – kämpar för att köpa dyrbar tid innan attacken på Terra kan börja på allvar.

Denna expansionsbok för Warhammer: The Horus Heresy gräver djupt in i Garmon Cluster, en region i rymden som blev platsen för några av de största slagna striderna i Age of Darkness. Den här boken låter dig spela ut din egen del av denna storslagna konflikt med hjälp av ett Onslaught Campaign-system som länkar ihop dina spel när du kämpar genom Garmon Bulwark, såväl som nya kärnuppdrag och narrativa Apex-uppdrag. Du hittar också regler för Legiones Astartes Blackshields och Shattered Legions, nya enheter för Solar Auxilia-arméer och regler för varje legions bifogade Legiones Auxilia, samt regler för anmärkningsvärda karaktärer från denna tumultartade period.

I denna 208-sidiga inbundna bok hittar du:

- The Crucible of a Dark Age – En fullständig utforskning av det sista kriget för Garmon Cluster, inklusive en detaljerad tidslinje över de många striderna som ledde fram till den fruktansvärda sammandrabbningen, en närmare titt på Blackshields och Shattered Legions, och detaljer om Solar Auxilia-kohorter som kämpade tillsammans med Legiones Astartes.

- Campaigns of The Age of Darkness: The Garmon Bulwark – Ett komplett Onslaught Campaign-system som tillhandahåller regler för en länkad serie av spel där varje seger eller nederlag bygger upp till en sista strid. Det finns också specifika regler för att skräddarsy din Onslaught-kampanj efter kampen för Garmon Cluster.

- Age of Darkness: Core Missions – Fem kärnuppdrag, balanserade för både kampanjspel och Matched Play-evenemang. Tävla för att göra anspråk på viktiga styrkor i Sudden Strike, anpassa dig till skiftande tidvatten i Strike and Fade, eller kämpa om den centrala marken i The Heart of Battle.

- The Garmon Bulwark: Apex Missions – Två nya Apex-uppdrag, med omfattande specialregler avsedda för kampanjer och berättande spel. Extrahera överlevande från ett minbeströdda helveteslandskap i Across the Fields of Dead, eller ställ Primarch mot Primarch i en Clash Atop the Ghal-Zammad.

- Legiones Astartes: Shattered Legions – Regler för att samla arméer av blandade och blandade rymdmarinlegioner, vars beteende påverkas på olika sätt av deras motstridiga doktriner och hybridtaktik.

- Legiones Astartes: Blackshields – Regler för att sätta in arméer och allierade avdelningar av utstötta rymdmariner, överlöpare och splittergrupper från olika legioner, sammanfogade till nya och ofta konstiga krigsband.

- Legiones Auxilia och Solar Auxilia – Fyra nya enheter för Solar Auxilia, inklusive Hermes Light Sentinels och Aethon Sentinels, samt en ny kohortdoktrin, plus regler för att ställa in allierade avdelningar tillsammans med rymdmariner – inklusive specifika regler för varje legion.

- Legiones Astartes: New Units – Regler för fem kända karaktärer från berättelsen, inklusive Shadrak Meduson och Endryd Haar, samt Command Squads och lägre rankade Optae-officerare för vilken legion som helst.

- Showcase – Tillsammans med atmosfäriskt fotografi och kommenterade konstverk innehåller boken en uppvisning av vackert målade miniatyrer för White Scars, Blood Angels, Sons of Horus, Shattered Legions och Blackshields.

För att kunna använda innehållet i den här boken behöver du Warhammer: The Horus Heresy – The Age of Darkness Rulebook och en av Army Books för Warhammer: The Horus Heresy, som alla är tillgängliga separat.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629655354

Visningar 99

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! The Battle of Beta-Garmon Campaigns of the Age of Darkness Horus Heresy

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 012 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?