Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Efter sju år av brutalt, inbördes krig, efter att kejsarens största son föll från nåd och reste sig i uppror, nådde krigsmästaren Horus Terra för en sista avräkning med sin far.

Länge förberedd för krig, höjde Terra sitt försvar, uppsatt av Praetorianen Rogal Dorn. Arméer av mästare samlades, och varje mur blev en fästning, varje gata en handske. Men inte ens halvguden Primarchs hade förutsett den värd som skickades för att plundra Throneworld. Kultister, legionärer och demoner utomordentligt samlade och kallade ut till blodbad, deras syfte är inget mindre än förstörelsen av det kejserliga palatset och döden av kejsaren själv. När bröder drabbades samman i en klimatkonflikt skulle mänsklighetens öde avgöras.

Så började belägringen av Terra.

Fira avslutningen av denna episka, galaxspännande saga med detta bokmärke i metall och emalj med ett citat från The Lost and the Damned - The Horus Heresy: Siege of Terra Book 2, av Guy Haley.

Observera att detta är en vara i begränsad upplaga och endast tillgänglig så länge lagret räcker.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 621424880

Visningar 292

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! The horus Heresy: Siege of Terra Bookmark

Pris

152 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 015 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?