Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Bok 6 om belägringen av Terra

Med Lion's Gates rymdhamn intagen av fienden, startar Jaghatai Khan från White Scars en gambit som är fräck nog för att vända strömmen – bara för att möta sin fallna bror och medprimark, Mortarion of the Death Guard.

LÄS DET FÖR
Se de dynamiska White Scars kasta sig huvudstupa in i strid med den orubbliga Death Guard, när bröder slåss med Terras öde i vågskålen.

BERÄTTELSEN
De inre murarna har äntligen brutits.

Förrädaravantgarder sliter mot hjärtat av det kejserliga palatset och känner av seger. Försvararna startar gambits och fallbacks, var och en mer desperat än den förra – ett ovilligt helgon släpps ut i ruinerna, tillsammans med en entusiastisk syndare. Ett svart svärd reser sig, smidd av trots, redo att skapa en legend. Men mitt i slakten och förtvivlan är det Jaghatai Khan, Warhawk of Chogoris, som förbereder konfliktens mest djärva attack.

Avskuren från förstärkningar satsar Khan allt på en enda chockerande motoffensiv. Hans mål? Inget mindre än befrielsen av rymdporten Lion's Gate. Att återta den här anläggningen kan förändra balansen i hela belägringen – men en av Khans fallna bröder ligger och väntar, och Mortarion, Dödsvaktens Herre, leder styrkor som förvandlas av både fula och onaturliga gåvor. När White Scars rider ut mot de nykrönade herrarna över liv och död, vet de att nederlag kommer att döma inte bara legionen utan även Terra själv.

Skrivet av Chris Wraight


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 606776390

Visningar 305

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Siege of Terra: Warhawk The Horus Heresy Bok 6

Pris

129 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?