Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Bålverket för Thunderstrike-bepansrade Stormcast Eternals, Vindictors är defensiva specialister som använder sina sköldar och stormspjut för att hålla linjen mot ordningens mångfaldiga fiender.

Genom att vråla litanier av tro kan de frammana bågar av blixtar som hoppar mellan deras sköldar och spjut, och spränger mot fiender med Azyrs fulguranta kraft. När de väl har planterat sin flagga på en punkt som de har valt att försvara, är dessa ståndaktiga krigare nästan omöjliga att flytta.

Detta push-fit kit består av 108 komponenter, med vilka du kan bygga 10 Vindictors som bär Thunderstrike-rustningar, med stormspjut och sköldar. Det finns flera byggalternativ i satsen, och varje miniatyr kan också ges hjälmade eller ohjälmade huvuden.

Med detta kit finns det också alternativ att bygga en Vindictor-Prime och en standardbärare med en Azyrit Signifier. Detta kit levereras med 10x 40 mm Citadel Round baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel-färger.

Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 598928497

Visningar 1 049

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warhammer Age of Sigmar Vindictors

Pris

369 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?