Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Groteska monster som förgriper sig på blodet från de olyckliga själar de fångar, Fell Bats är en sammanslagning av dödlig magi och Soulblight-förbannelsen som deras vampyrmästare skapade. Ofta söker de efter offer för att rinna av för sin herres egen försörjning, och dessa fladdermöss är ofta det sista som någon kommer att se innan knivskarpa huggtänder sjunker in i deras kött.

De är inte bara en användbar leveranstjänst för blod, utan de är också utmärkta scouter och flankerande trupper för Soulblight Gravelords. När deras lust efter blod driver dem till allt grymmare våldsbragd, dyker de fällda fladdermössen upprepade gånger in och ut ur strid i en frenesi av blodsutgjutelse som bara tar slut när de, eller oftare deras offer, helt tar slut.

Satsen består av 15 plastkomponenter, med vilka du kan montera 3 Fell Bats. Dessa modeller levereras med 3x 40 mm Citadel Round Bases.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 563891136

Visningar 913

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Fell Bats Warhammer Age of Sigmar

Pris

359 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?