Beskrivning

Vänligen läs hela annonsbeskrivningen innan du lägger ditt bud eller gör ett direktköp, tack.

--------- •??• ---------

Du budar på sticklingen som du ser på bild.
ColoRieem 8cm och på vattenrotning sedan 09/05.
Sticklingen är på vattenrotning fram tills den packas. Mina palettblad har ingen synlig ohyra, behandlas inte i förebyggande syfte och jag luppar med jämna mellanrum. Jag rekommenderar ALLTID karantän då det aldrig går att garantera ohyresfritt.

Jag packar efter konstens alla regler, ser till så att sticklingen har de absolut bästa förutsättningarna att klara resan. Sticklingen packas med blött papper och plastfolie runt foten, där efter packar jag in sticklingen i bubbelplast och tidningspapper i nytt brevpack. Tejpar alltid igen alla springor. Det finns aldrig någon garanti när man handlar levande växter! Under transport kan blad falla av, få rötter, knopp, tappa färgen eller få mindre fina blad. Om du tycker att den är hängig när den kommer fram så gör ett nytt snitt, ställ den i glas med nytt vatten i en påse som du blåser upp med luft. Undvik solljus. Har du mer än en sort, ställ de ej i samma glas. Glöm inte.. Ha tålamod!!
Jag ersätter inte.

Under kallare årstider så rekommenderar jag fraktalternativet spårbart till ombud, för växtens bästa men alternativet digitalt frimärke finns att välja. Jag samfraktar gärna, 3 dagar. Jag skickar på måndagar eller vid överenskommelse, via postnord. Mitt ansvar slutar när jag lämnar över paketet till ombudet eller lagt det i brevlådan. Så jag står varken för postens hantering av paket, försening av leverans eller misslyckad rotning.

Hoppas du blir nöjd och lycka till med din växt!

--------- •??• ---------

OBS!
Köplagen gäller vid försäljning mellan privatpersoner, köplagen är inte tvingande. Jag rekommenderar dig att läsa på denna. Kontakta mig för att se så den stickling du är intresserad av att köpa är i de skick du önskar. Hör jag inget från dig, så godkänner du skicket utifrån annons.

Objektnr 633209140

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 08:10

ColoRieem stickling

Såld för

200 kr

Annonsen är avslutad

Såld med köp nu

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?