Beskrivning

DVD Region 2, Svensk text

HANDLING:

ÄNGLAGÅRD:
En herrgårdsliknande byggnad belägen i en liten by i västra Sverige. Här känner alla varandra och några nymodigheter vill man inte veta av. I ett motorcykelmullrande dammoln dyker så Fanny upp tillsammans med Zac, klädd i svart läder och svetsarglasögon. Som genom ett trollslag förvandlas den lilla idyllen till något ingen trodde var möjligt…Trogna grannar är inte så trogna längre. Åsikter börjar ifrågasättas, och i den soliga, svenska högsommaren har människorna kring ÄNGLAGÅRD fått något nytt och spännande att prata om…
ÄNGLAGÅRD - ANDRA SOMMAREN:
Ännu en omvälvande sommar tar sin början när Fanny och Zac återvänder till Änglagård. Konflikterna och dubbelmoralen finns där – lika tydligt som förra året. Och mitt i allt detta visar det sig att Gottfrid och Ivar har ytterligare en bor, Sven, som flyttade till Amerika som barn. Att söka upp honom har det aldrig varit tal om. Han bor ju faktiskt i Amerika – och Gottfrid och Ivar har inte ens varit i Göteborg. Men Fannys övertalningsförmåga kan de inte värja sig emot och plötsligt befinner de sig i New York…ÄNGLAGÅRD - TREDJE GÅNGEN GILLT:
Mycket händer i ett samhälle på femton år. Människor förälskar sig, gifter sig, får barn, skiljer sig. Några flyttar, någon dör – i Yxared precis som på andra ställen.Fanny, Zac och dottern Alice reser tillbaka till det lilla samhället i Västergötland. Det är Alice som får dem att återvända – var kommer hon ifrån, vilka är hennes rötter? Frågan om vem som egentligen är Fannys pappa blir åter aktuell. Och Alice, vem är hennes pappa?

***************************************************************************************************
Alla filmer jag säljer är i bra skick, om inte annat anges i produktbeskrivningen.

SÖKNING I BUTIK:
Söker du filmer från vissa ÅRTAL eller med vissa SKÅDESPELARE, så kan du enkelt söka fram det i min butik.
Sökexempel: 197* (Visar alla filmer från 1970-1979).

Letar du efter en speciell film? Hör av dig, så kanske jag kan hjälpa dig.

We do NOT ship outside of Sweden!

Lycka till!

Objektnr 603968394

Visningar 341

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Änglagård Trilogi (1992, 1994, 2010) Colin Nutley, Helena Bergström,Rikard Wolff

Pris

299 kr

pali71

Eskilstuna, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

4 765 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?