Beskrivning

Poeten Herrman kom på sin hustru när hon var på väg att bedra honom. Han tappade fotfästet och den enda stabilitet han har är när han med sin bror Simon uppfinner nya trollkarlstrick och suggestiva shower. Han mår allt sämre psykiskt och måste likt en övergiven Dante stiga ner i sin egen psykos och leta långt under själva språket, in i Den magiska disciplinen.

Den magiska disciplinen är ett av det svenska nittitalets märkligaste bidrag till postmodernismen och gavs epitetet "en uppblåsbar, liksom tredimensionell Mörkrets hjärta".

"Den magiska disciplinen" är en fruktansvärt omvälvande läsupplevelse, och samtidigt den första nya bok jag med säkerhet kommer att minnas också efter flera år. En bok som visar att ordets möjlighet att spränga gränsen till det onämnbara är större än vad man vanligtvis vågar tro. Genom sin förmåga att i suveräna poetiska ryck spegla eruptiva psykiska processer – genom ögonblicksbilder och detaljbeskrivningar av yttre fenomen – vidgar han språkets möjligheter, och överskrider en i all litteratur svårpasserad gräns."
Hufvudstadsbladet

Inbunden med skyddsomslag
ISBN: 91-1-922422-2
SKICK: Nyskick förutom en liten reva i nedre kanten på skyddsomslaget fram, se bild

Katt finns i hemmet.

Kan avhämtas eller skickas spårbart med Postnord eller spårbart och försäkrat med Schenker.
Självklart samfraktar jag; meddela vid köp och passa på att köpa fler varor för att spara på frakten.

Kolla gärna in mina andra annonser där du kan hitta alla möjliga prylar som gynnar ett cirkulärt liv och en en-in-en-ut-livsstil.

Objektnr 633178522

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 16:46

Alexander Ahndoril, Den magiska disciplinen

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

Zenta354

Spånga, Sverige

5.0

Zenta354

Verifierad

Toppsäljare

142 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?