Beskrivning

Bara för män - kroppsvård stiltips hälsoråd, av David Waters

Kropps- och skönhetsvård är inte längre någonting som bara kvinnor ägnar sig åt. Också män har blivit allt mer intresserade av sitt utseende och det ena kosmetikaföretaget efter det andra lanserar nu nya produktserier just för män.

Svenska män spenderar uppskattningsvis 300 miljoner kronor varje år på hudvårdsprodukter. Men vet vi egentligen vad det är vi köper och hur vi bäst använder dessa underverk på burk?

Bara för män är en handbok för dagens stilmedvetna och imagefokuserade män. Den tar upp allt du behöver veta om kroppsvård med betoning på hälsa, stil och utseende.

Författaren är redaktör på brittiska Men’s Health och har använt sig av de senaste rönen i denna sammanställning som ger dig mängder med idéer och tips om hur du får ett bättre och friskare utseende.

Den inbundna boken (kartonnage) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Boken är rikligt illustrerad med läckra fotografier i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 220/165 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 475 gram
Sidantal 143
Författare David Waters
Förlag B. Wahlströms
Språk svenska
Utgivningsår 2000
ISBN 91-32-32555-X

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 633202580

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 17:56

Bara för män - kroppsvård stiltips hälsoråd

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 975 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?