Beskrivning

Jättegott skick aldrig blivit läst.
Tre till två meningar på varje sida
Bokbeskrivning längst ner

Se gärna mina övriga auktioner som jag har ute nu på Tradera för samfrakt.

Inväntar era ytterligare auktionsbud, och samfraktar allt när ni budat klart. Betalning kan ske när ni är klara med era vunna auktioner. Kolla noga så ni inte har fler bud på min sida innan ni betalar via Tradera eller swish.

Kolla så ni inte budar på fler av mina auktioner, så ni betalar dubbla frakter/porton vid t ex Tradera/swish-betalning, då ni kan vänta med betalning tills ni budat klart, meddela mig detta då.

Bokbeskrivning: Helena Bross, med gedigen erfarenhet av barns läsutveckling, berättar här vidare om minideckarna Kevin och Dina som fått ett nytt fall att lösa. Det är välskrivet, lagom spännande och generöst illustrerat med roliga och färgstarka bilder. Perfekt för nybörjarläsaren!Först sitter det en lapp i affären om katten Tussan som är borta. Sen dyker det upp fler och fler lappar om försvunna katter. Kevin och Dina tänker ta reda på vart de har tagit vägen, för de gillar att spana på allt mystiskt. De ställer sig på lur och kikar på hyllan med kattmat. En kvinna plockar ner burk efter burk i sin vagn ...

Objektnr 632914107

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 22:20

Katt försvunnen

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

Heth_71

Strängnäs, Sverige

Verifierad

103 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?