Beskrivning

Upplev Klinisk Precision och Tillförlitlighet

Blodtryckskontroll™ - Blodtrycksmätare 111, utvecklad enligt den absolut nyaste tekniken,utformad för klinisk precision och tillförlitlighet. Registrerad och officiellt godkänd i EU enligt dagens CE-direktiv för medicintekniska produkter. Även certifierad enligt den nya MDR-certifieringen. Blodtrycksmätare 111 förkalibrerad för att möta strikta standarder, vilket säkerställer exakta avläsningar varje gång.

Modern design och användarvänligt utförande med röstmeddelanden och LCD-skärm.

Vår enhet har en genomtänkt design som inkluderar röstmeddelanden och en LCD-skärm för förbättrad tillgänglighet. Perfekt för personer med visuella eller fysiska funktionshinder, liksom äldre, erbjuder den ett användarvänligt gränssnitt som noggrant rapporterar systoliska, diastoliska och hjärtfrekvensvärden efter varje mätning. Röstfunktionen kan enkelt aktiveras/avaktiveras för personlig användning.

Praktisk Hemmamonitorering

Designad för hemmabruk, förenklar den automatiska blodtrycksmätaren 111 hälsomonitoreringen för dig och din familj. Med automatisk registrering av blodtrycksvärden (systoliskt, diastoliskt och hjärtfrekvens) och en kapacitet att lagra upp till 99 poster, har spårning av din hälsa aldrig varit enklare. Du kan enkelt granska din mäthistorik med bara ett klick och dela den med din läkare för informerade beslut.

Garanterad Kvalitet och Support

Med en 3-års garanti och dedikerat stöd genom vårt kontaktformulär prioriterar vi din tillfredsställelse och sinnesfrid. Med ditt köp får du en MDR-godkänd & CE-godkänd blodtrycksmätare, tillsammans med väsentliga tillbehör för smidig användning.

SPECIFIKATIONER:

Ingår i paketet: Manschett, Slang, Kit, Väska
Strömkälla: Batteridriven eller via USB
Användning: Arm
Displaytyp: LCD
Storlek: Stor Manschett (22-42 cm)
Åldersintervall (Beskrivning): Vuxen
Manschettstorlek: 42 cm
LCD Mått 76mm cm L x 62mm cm B x 4,3 cm H 2,8mm
Vikt: 455g (utan batterier)

Objektnr 633150676

Visningar 50

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 23:13

Blodtrycksmätare

Utropspris

|0 Bud

239 kr

Auktionen avslutades utan bud

Hans-Lars

Luleå, Sverige

Verifierad

4 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?