Beskrivning

  • Precision: En handhållen dynamometer från FORCELY ger dig en exakt avläsning av tillfällig digital greppkraft med en högprecisionssensor med spänningsmätare. Mätkapacitet: 90 kg198 lb; division: 0,1 kg/0,2 lb.
  • Användarvänlig: Tryck på handdynamometern med maximal isometrisk ansträngning i minst 5 sekunder. Efter testning visar LCD-skärmen automatiskt det maximala greppvärdet och ett statusfält för greppvärde som indikerar statusen "svag", "normal" eller "stark" beroende på ålder och kön fördefinierade för varje test.
  • Minnesinspelning: Enheten kan lagra data om greppkraft för upp till 19 användare. Den gradvisa ökningen eller minskningen sedan den senaste inspelningen kan automatiskt visas för jämförelse efter varje test.
  • Justerbarhet: Vrid den justerbara växeln för att få ett bra grepp beroende på storleken på dina händer. Den är lämplig för både stora och små händer.
  • Lätt att läsa: Den stora LCD-skärmen visar tydligt alla mått på samma skärm. De visade måtten inkluderar användarkod, ålder, kön, greppvärde i pund eller kg och greppstatus. Designad för hem, sport och klinisk användning. 2 st AAA-batterier ingår.

Objektnr 633106602

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 16:13

Helt ny Digital greppkraftstestare, handhållen dynamometer

Pris

175 kr

Prylmarknad

Trollhättan, Sverige

5.0

Prylmarknad

Företag

Toppsäljare

225 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?