Beskrivning

Nypris 1290 kr. Fint använt skick. Jag har borstat det inför försäljning.

Beskrivning

Här sover barnen mjukt och skönt på ett vegetabiliskt, eko-garvat lammskinn. Lammskinnet är lämpligt för barnvagn, spjälsäng eller på golvet och den är extra utvald för baby. Det innebär att den har en mjuk underull för att baby skall ligga mjukt och ombonat.

Att sova på fårskinn är naturligt mjukt och skönt för baby vilket ger en ombonad och trygg miljö i sängen och i vagnen. Eftersom fårskinnet är lätt att ta med får barnet sin egen lugna och sköna sovplats i alla miljöer. Ull isolerar, absorberar fukt och hjälper babyn att hålla sig lagom varm i kyla, värme och även i fuktig väderlek genom att luften cirkulerar i och omkring ullfibern.

Detta lammskinn är en fäll med tät, mjuk underull. Den är ekologiskt garvad med vegetabiliska garvämnen vilket innebär att inget krom ingår i garvningen.

Tips: Fäst lammskinnet i vagnen med hjälp av vanthållare. Vanthållare håller fällen på plats och kan också förhindra att någon obehörig nappar till sig lammskinnet ur vagnen.

Produktspecifikation

Kvalité: mjukt lammskinn från finullsfår naturvitt, ej blekt eller färgat. Garvad med vegetabiliska garvämnen. Lammskinnet är inte garvat med krom
Längd på ullen: 2,5 cm
Skötselråd: Fällen är inte tvättbar. Den kan torkas av på ullsidan med fuktig duk men får inte bli våt till skinnsidan. Ull har en mycket bra förmåga att fräscha upp sig om den skakas och vädras. Därför är det allra viktigast att tänka på att varje dag skaka och vädra skinnet en liten stund. Kvalster trivs i fuktiga miljöer. Därför skall man undvika att ”bädda ner” skinnet i sängen när det inte används. Det bör inte heller förvaras i tät plastpåse.

Objektnr 630241697

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 23:08

Lammskinn eko för baby, vegetabilisk garvning

Såld för

561 kr
Annonsen är avslutad

Såld med prisförslag

Suzzut

Lund, Sverige

5.0

Suzzut

Verifierad

Toppsäljare

193 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?