Beskrivning

Den är ny öppnat att prova bara en gång.

HUAWEI FreeBuds 5 hörlurar har en öppen passform och andningsbar design för mer komfort och utmärkt brusreducering, en ultramagnetisk dynamisk kontroller för att öka basen och två HD-codecs med realtidsljudförbättring i ett brett frekvensområde. FreeBuds 5-hörlurarna stöder snabbladdning, vilket gör dem till en pålitlig och robust följeslagare hela dagen lång.

På toppen av estetiken: Dessa one-touch-hörlurar är designade för att blända och övervinna melodin med fascinerande kurvor och fantastiska färdigheter. Varje par hörlurar är designade för att ge maximal komfort, tack vare dess andningsbara design med öppen passform, optimerad av tiotusentals ergonomiska simuleringar.
Certifikat med hög upplösning: HUAWEI FreeBuds 5-hörlurarna stöder ultrasnabba överföringar på upp till 990 kbit/s, tack vare stöd för LDAC High-Resolution Codec och trådlösa högupplösta ljudcertifieringar.
TVÅ MAGNETISKA ANSLUTNINGAR: HUAWEI FreeBuds 5-hörlurarna är 30 % känsliga för låga frekvenser än HUAWEI FreeBuds 4-hörlurarna och avger kraftfull bas som sjunker upp till 16 Hz.
30 timmars batteritid: Att ladda hörlurarna i 5 minuter i fodralet gör att du kan lyssna på upp till 2 timmars oavbruten lyssning. Hörlurarna ger upp till 5 timmars lyssningsupplevelse med full laddning och upp till 30 timmars lyssningstid på flera laddningar i fodralet.
Bullerhjälp...

Objektnr 633776821

Visningar 64

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 22 maj 16:17

HUAWEI FreeBuds 5 hörlurar

Utropspris

|0 Bud

950 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?