Beskrivning

Buon viaggio! av Manuela Ruppel Olsson och Paola Eklund Braconi

Italienska för nybörjare.

Buon viaggio! är en nybörjarbok, skriven för dig som reser till Italien och vill kunna prata italienska i situationer som en tillfällig besökare ofta hamnar i. Du vill till exempel kunna checka in på ett hotell, beställa mat på en restaurang, fråga efter vägen eller köpa bussbiljetter och kläder.

Du behöver lära dig grunderna men vill inte gå så djupt in på grammatiken. Ordförrådet är viktigt och det bygger du upp med hjälp av dialoger som ger aktuella och användbara samtalsfraser.

Varje kapitel har en huvudtext (dialog), språkliga förklaringar, övningar och ordlistor. Till övningarna finns en nyckel i slutet av boken. En del övningar fungerar bäst i grupp, andra kan du göra på egen hand.

De flesta kapitel avslutas med en svensk text som tar upp det typiskt italienska när det gäller vardagsliv, kultur, geografi, traditioner och inte minst mat och dryck.

Fotografierna är nytagna och ger en god inblick i det moderna Italien. Låt bilderna inspirera till samtal om resor, de som ni har gjort och de som ni hoppas göra.

Boken avslutas med en grammatiköversikt och alfabetiska ordlistor, både italiensk-svensk och svensk-italiensk.

Innehållet i Buon viaggio! är en tillämpning av den första nivån i Europarådets nivåskala (A1) för inlärning av främmande språk.

Den häftade boken (limhäftad) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är rikligt illustrerad med fotografier och reproduktioner i färg.

Dimensioner och utgivningsdata:

Höjd/bredd ca 240/170 mm
Ryggbredd ca 10 mm
Vikt ca 405 gram
Sidantal 147
Författare Manuela Ruppel Olsson och Paola Eklund Braconi
Förlag Bilda förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2006 (första upplagan, andra tryckningen)
ISBN 91-574-7717-5

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: Vänligen betala inom 2 dagar efter avslutad auktion!

Objektnr 633202224

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 17:53

Buon viaggio! - Italienska för nybörjare

Utropspris

|0 Bud

240 kr

Auktionen avslutades utan bud

arturito

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 975 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?