Beskrivning

Bokbeskrivning:

Återhämtning vid svåra psykiska sjukdomar är möjligt. Boken Rehabilitering och stöd till återhämtning vid psykiska funktionshinder - möjlighetens metoder för en ny praktik beskriver hur psykiatrin, socialtjänsten och andra kan stödja återhämtning och vad ett återhämtningsinriktat arbetssätt innebär.
Framgångsrika metoder för psykiatrisk rehabilitering som exempelvis supported employment (IPS-modellen), individuell rehabiliteringsplanering och metoder för att arbeta med stigmatisering och brukarinflytande, förklaras ingående.
Författarna delar med sig av forskning, erfarenheter från praktiskt arbete och lärdomar från en internationellt etablerad kunskapsbas. Nio personer med egen erfarenhet av återhämtning bidrar med texter.
Boken är ett unikt stöd för att utveckla kunskap och mer effektivt bidra till återhämtning för personer med psykiska funktionsnedsättningar. Den visar också hur organisationer för vård, stöd och service behöver förändras.
Boken vänder sig till personal inom psykiatri, kommunal verksamhet, föreningsliv, försäkringskassa och arbetsförmedling. Den vänder sig även till studenter liksom till personer som arbetar med sin egen återhämtning.
Av David Ershammar, Camilla Bogarve och David Rosenberg (red).

Fint skick inuti, såg inga markeringar eller understrykningar när jag bläddrade igenom, utvändigt se bilder
ISBN 778-91-7205-787-6

Objektnr 631868311

Visningar 76

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 14 maj 17:19

Rehabilitering och stöd till återhämtning vid psykiska funktionshinder : möjligh

Slutpris

|

100 kr

Auktionen är avslutad

vlkic vann auktionen

AjkNuh66

Västerås, Sverige

5.0

AjkNuh66

Verifierad

Toppsäljare

285 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?