Beskrivning

Luvia
Glow Pro Brush
Highlighter Brush
Värde: 175kr
Givetvis oöppnad

Luvias makeup-borste "Glow Pro Brush" med mjuk, syntetisk borst passar extra bra för att applicera highlighter i puderform eller olika krämprodukter. Fördelar och tonar ut produkten naturligt på huden för ett naturligt och strålande resultat. Glöm inte att rengöra dina sminkborstar för att undvika bakterier och smuts på huden samt för att få bästa möjliga resultat.

Spectrum
A40
Smokey Shader Brush
Värde: 99kr
Plomberad

Spectrum är ett brittiskt beautyvarumärke som skapar olika typer av makeup-borstar som är 100 procent veganska och cruelty free. I Denna ögonskuggsborsten fungerar lika bra att använda till att applicera ögonskugga över hela ögonlocket som att markera globlinjen. Bara din kreativitet sätter gränserna! (Ögonskuggsborsten var specialdesignad för Glossybox)

Tack för visat intresse :) Jag samfraktar mer än gärna , men inom 7 dagar om vi inte kommit överens om annat. Vänligen kontrollera INNAN betalning att adressen stämmer. När jag packat ditt paket så tar jag foto på hur jag packat och skickar till dig via Traderas meddelande alternativt mejl. De paket som ryms i postlådan filmas även då jag postar. Observera att Postnords varannan dag utdelning fördröjer ditt paket någon dag beroende på när i systemet det postas. Varannan vecka delas paket ut tisdag och torsdag. Andra veckan måndag, onsdag samt fredag. Du kan se utdelningsdagar till ditt postnummer på Postnords hemsida. Postfilm skickas till din registrerade mejl. Vid spårbar frakt får du en spårningslänk, foto på packningen samt kvitto på inlämnat paket. Efter denna hantering så slutar mitt ansvar som säljare och övergår till fraktbolaget.
Läs gärna även min presentation för övrig info.

Objektnr 634428457

Visningar 13

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 9 jun 21:24

Nytt! 2 st Borstar SPECTRUM A40 Brush & LUVIA Highlighterbrush (274kr)

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Slutar om

Änglaholm

Ängelholm, Sverige

5.0

Änglaholm

Verifierad

Toppsäljare

3 540 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?