Beskrivning

Lenovo L24q-30 är en högpresterande 23,8-tums IPS-skärm som levererar en imponerande visuell upplevelse för både arbete och underhållning. Med en upplösning på 2560 x 1440 pixlar och en bildförhållande på 16:9 erbjuder den skarpa och klara bilder med enastående detaljer och färgprecision.

Skärmen har en ultratunn ramdesign som maximerar skärmytan och ger en mer omslutande vy. Dess IPS-panel ger bred betraktningsvinkel, vilket gör den idealisk för delade visningsmiljöer eller för att njuta av multimedia från olika vinklar utan att kompromissa med bildkvaliteten.

Med en uppdateringsfrekvens på 75 Hz och en snabb responstid på 4 ms är denna skärm perfekt för spelentusiaster och professionella användare som kräver snabb och smidig bildåtergivning utan fördröjning.

Anslutningsmöjligheterna inkluderar HDMI och DisplayPort, vilket ger flexibilitet för att ansluta till olika enheter. Dessutom är skärmen VESA-kompatibel, vilket möjliggör enkel montering på vägg eller användning med olika stativ för att passa dina behov och arbetsmiljö.

Med sin stilrena design och imponerande prestanda är Lenovo L24q-30 den perfekta skärmen för både hemmakontoret och gaming-setupen.

Objektnr 632757338

Visningar 147

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 17 maj 09:12

Lenovo L24Q-30

Slutpris

|

770 kr

Auktionen är avslutad

justking vann auktionen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?