Beskrivning

Meta Quest 2VR-headset 128 GB

Skick:
Kundretur, minimala spår av användning.
Nypris:
3299kr
Garanti:
6 månader

Meta Quest 2 är allt-i-ett-systemet som verkligen låter dig röra dig i VR. Det finns inga sladdar eller kablar som begränsar din upplevelse. Sätt bara på dig ditt headset, rita upp din spelyta och lev dig in i en helt uppslukande fantasifull värld.

Specifikation:


128 GB minne
Upplösning: 1832 x 1920 px
3D-positionerat ljud
Över 350 titlar
Trådlöst headset

Med en supersnabb processor och högupplöst skärm förblir din upplevelse smidig och sömlös, även i högfartsäventyr. 3D-positionerat ljud, handspårning och taktil feedback får de virtuella världarna att kännas verkliga. Det inbyggda batteriet gör att du kan utforska mer och längre när du upptäcker ett växande bibliotek med över 350 titlar inom spel, socialt/flera spelare, träning och underhållning.

Ta steget in i otroliga sociala platser och arenor för flera spelare med människor från jorden runt för att träffas, spela och bygga communities. Res genom universum och i storsäljande fantasiberättelser. Bli vettlöst rädd i fasansfulla äventyr eller samarbeta med kollegor på innovativa arbetsplatser. Sitt på första plats på filmer och live-evenemang med vänner och familj. Hitta ditt nya träningsgäng eller ge dig ut på uppdrag med andra äventyrare. Och du får tillgång till över 1 000 titlar i Quest-biblioteket genom att ansluta ditt VR-headset till en spelkompatibel dator (dator och kablar säljs separat).

Släpp in vänner och familj i din VR-värld genom att casta din upplevelse till kompatibla TV-apparater och andra skärmar. Och vart du än går i den verkliga världen kan du ta med dig ditt lätta, bärbara Meta Quest 2 med dig.

Objektnr 631603901

Visningar 172

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 09:32

Meta Quest 2VR-headset 128 GB

Pris

2 799 kr

Greenhome_AB

Värnamo, Sverige

5.0

Greenhome_AB

Företag

Toppsäljare

791 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?