Beskrivning

Adventskalender för fyllning: du får 24 adventskalenderpåsar, 24 klistermärken för adventskalender (nummer 1-24), 12 meddelandekort, 24 små träklämmor, 1 st 10 m långt hamparep.
Utarbetade gör-det-själv-element: Innehåller över 140 klistermärken med julelement, direkt rivna av och limmade på adventskalender fyll dig barn. Detta kan inte bara stimulera barnens nöje och intelligens när de pysslar, utan också placera en unik kombination av mönster på DIY-adventskalendern. Detta är också den mest populära aktiviteten mellan föräldrar och barn.
Högkvalitativ papperspåse: de 24 DIY adventskalenderpåsarna är gjorda av 150 g högkvalitativt kraftpapper, tjockare behandlat, starkare och inte lätt att riva, adventskalenderns kanter och botten är gjorda av trämassalim, miljövänligt och starkare lim, kan användas direkt för förpackning av livsmedel. Julklappspåse den har 4 typer av klassiska julmönster som tomte, snögubbe, ek ekorre, älg mm.
Specialnummerklistermärken: till skillnad från andra nummerklistermärken som är små och inte tillräckligt klibbiga har vi utökat dekalens diameter till 5 cm och förstärkt klibbigheten, så att du inte behöver oroa dig för att papperspåsen ska spricka. Klistermärkena är numrerade från 1-24 och varje klistermärke har ett muntert julmönster. 24 klistermärken upprepas inte, perfekt för att fylla adventskalendern för barn.
Meddelandekort: Vi har inkluderat 12 meddelandekort till adventskalenderpåsarna så att du kan uttrycka din kärlek. Framsidan av korten är 6 omsorgsfullt designade julmönster, baksidan är ett tomt hälsningsfält där du kan skriva dina välsignelser till din familj.

Objektnr 632215328

Visningar 55

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 4 jun 09:51

Adventskalender för att fylla barn, DIY julklappspåsar för att fylla 2023, 24 pa

Pris

149 kr

Lilian777

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

330 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?