Beskrivning

Förundras över denna praktfulla vas som utstrålar tidlös charm och elegans! Denna utsökta vas är ett verkligt hantverksmässigt underverk, med sina omsorgsfullt detaljerade penseldrag och en åldrad yta som skapar en känsla av arv och anor. Dess klassiska silhuett är prydd med ett ögongodis av pionmotiv som verkar dansa över ytan, inramade av ett sofistikerat bårdmönster och omfamnade av två ståtliga handtag i barock stil.

Den harmoniska färgkombinationen av jordnära toner och inslag av djupa, dramatiska nyanser, gör denna vas till ett universellt tilltalande inredningselement. Den passar lika bra i ett traditionellt som i ett mer modernt hem och kommer garanterat att tilldra sig beundrande blickar.

Varje detalj i denna vas har skapats med en passion för form och funktion, vilket resulterar i en inredningsdetalj som inte bara är en behållare för blommor, utan en konstnärlig skapelse som kan stå ensam som en vacker dekoration.

Ställ den på en prominent plats i ditt hem eller kontor för att ge dina utrymmen en omedelbar lyftning. Med sitt genomtänkta uttryck och sina distinkta former är denna vas mer än bara ett föremål – det är en berättelse, en historia, en känsla.

Sätt ett tecken på ditt utrymme med detta underverk av konsthantverk. Vänta inte, ta chansen att förvärva denna magnifika vas idag och låt ditt hem berättas med historier av skönhet och stil!

34,5 cm hög
20cm bred

Det finns två stycken till salu, först Säljs 1. Den andra kan diskuteras.

Frakt regleras senare, indikationspris är 100:-

Objektnr 632739139

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 21:35

Ståtliga Elegans: Antik Stil Vas med Handmålade Pioner

Pris

450 kr

Slutar om

oocceeaann

Solna, Sverige

Verifierad

2 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?