Beskrivning

Oöppnad / förseglad samlarask (New & Sealed Box)!

LEGO® Star Wars 75284 "Knights of Ren Transport Ship" - numera sällsynt byggsats lanserad 2020, oöppnad / förseglad! Fans kan återuppleva storslagna actionscener från Star Wars: The Rise of Skywalker med byggsetet Knights of Ren Transport Ship (75284) LEGO®. Dolda ”skidor” under detta Star Wars™ rymdskepp återskapar den svävande effekten, och det har 2 öppningsbara cockpitar för Riddarna av Ren, ett utrymme för en tillfångatagen LEGO minifigur och 2 kanoner med fjädermekanism som inspirerar till kreativa lekar. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat. Frakten inkluderar emballage, hantering och porto med transportförsäkring.

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelser! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Letar du efter något inom LEGO® Star Wars? Då har du hamnat rätt! I vår butik hittar du ett riktigt brett sortiment som innehåller allt från enklare specialpåsar till de mer exklusiva byggsatserna från LEGO. Saknar du något? Hör av dig så kan vi se ifall vi kan ta hem på beställning!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktbeskrivning - Riddarna av Ren mot Rey
Detta rymdskeppsbyggset är perfekt för lek på egen hand eller i grupp och innehåller 3 LEGO Star Wars minifigurer – Rey och 2 Riddare av Ren – för rolleksstrider. Det kan enkelt kombineras med andra LEGO Star Wars byggset för ännu mer kreativa lekmöjligheter och är snyggt att visa upp i vilket rum som helst mellan alla lekäventyr.

Perfekta presenter!
LEGO Koncernen har återskapat ikoniska rymdskepp, fordon, platser och karaktärer från Star Warslegendariska universum sedan 1999. LEGO Star Wars är nu dess mest framgångsrika tema med fantastiska födelsedagspresenter, julklappar och överraskningar för både barn och vuxna.

  • Återskapa strider från Star Wars: The Rise of Skywalker med den fantastiska byggleksaken Knights of Ren Transport Ship (75284) LEGO® för barn.
  • Detta rymdskeppsbyggset innehåller 3 LEGO® Star Wars™ minifigurer – 2 Riddare av Ren med hjälmar som är nya för augusti 2020 och massor av vapen, samt Rey med en ljussabel – för att skapa rollekar på egen hand eller med vänner.
  • Det byggbara rymdskeppet har ”skidor” på undersidan för att skapa en svävande effekt, öppningsbara LEGO® minifigurcockpitar för varje Riddare av Ren, ett utrymme för att fängsla Rey och 2 kanoner med fjädermekanism för roliga stridslekar.
  • Detta set med 595 delar erbjuder en rolig, kreativ och givande byggutmaning för pojkar och flickor från 9 år, och är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn och alla Star Wars™ entusiaster.

Objektnr 610991015

Visningar 865

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO Star Wars 75284 "Knights of Ren Transport Ship" - från 2020, oöppnad!

Pris

1 498 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?