Beskrivning

HP 260 G4 Mini PC i mycket bra skick.
Garanti fortfarande aktiv till 24-11-01
Intel Core i5
8GB RAM DDR4
256GB SDD
Windows 11 Pro Aktiverad

Pro 260 G9 Mini Business Desktop PC från HP kombinerar elegant design med kraftfull prestanda. Med en Intel Core i5-processor och 8 GB RAM-minne ger den här stationära datorn smidig multitasking och ett effektivt arbetsflöde. Den ultrasmå formfaktorn gör den till ett perfekt val för företag med begränsat utrymme. Med en 256 GB hårddisk har du gott om lagringskapacitet för alla dina viktiga filer och dokument.

Kompakt design

Den ultrasmå formfaktorn hos Pro 260 G9 Mini gör att den smidigt passar in i alla arbetsytor. Den kompakta designen sparar inte bara utrymme, utan ger också en sofistikerad touch till din kontorsmiljö. Oavsett om du har ett litet kontor eller ett stort företag är den här stationära datorn utformad för att smälta in sömlöst utan att kompromissa med prestandan.

Effektiv prestanda

Pro 260 G9 Mini är utrustad med en Intel Core i5-processor och 8 GB RAM-minne och ger kraftfull prestanda för alla dina affärsbehov. Den här stationära datorn klarar allt från komplexa kalkylblad till dataanalys. Med smidig multitasking kan du arbeta med flera projekt samtidigt utan fördröjningar eller avmattningar, vilket ökar din produktivitet och effektivitet.

Förbättrad säkerhet

Pro 260 G9 Mini är utrustad med ett Trusted Platform Module (TPM 2.0) säkerhetschip, vilket ger förbättrade säkerhetsfunktioner för att skydda dina känsliga data. Med Windows 11 Pro förinstallerat får du tillgång till avancerade säkerhetsfunktioner som inbyggd kryptering, säker start och Windows Hello ansiktsigenkänning. Du kan vara säker på att dina affärsdata är skyddade från potentiella hot.

Gott om lagringskapacitet

Med en 256 GB hårddisk erbjuder Pro 260 G9 Mini gott om lagringsutrymme för alla dina företagsfiler, dokument och applikationer. Du kan enkelt lagra och komma åt dina data i vetskap om att du har tillräckligt med lagringskapacitet för att hålla verksamheten igång på ett smidigt sätt. Oavsett om det gäller stora mediefiler eller databaser ger den här stationära datorn snabb och enkel åtkomst till all viktig information.

Objektnr 634250714

Visningar 94

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 25 jun 21:44

HP 260 G4 Desktop Mini PC (9UP54AV)

Pris

3 550 kr

Mörnen

Upplands Väsby, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

559 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?