Beskrivning

Sjömansboken - Skrönor, minnen och noveller från de sju haven

"Sjömansboken" är skriven för dig som en gång varit till sjöss och för dig som ännu inte kommit dit. Skrönor, dikter, minnen, noveller och memoarer samsas i denna omväxlande bok. Få en inblick i en mässjäntas tillvaro ombord på Tor Scandinavia. Eller varför inte roas av historien om den långsamma däcksbefälseleven som blev stående intvålad i duschen när färskvattnet stängdes av.

Sidorna i Sjömansboken är fyllda av udda upplevelser från havet, berättade av några av de mest kända som en gång trampat däck.

En artikel har titeln "Kalabaliken på Gripsholm" och är författad av Erland von Hofsten, ordförande i stiftelsen Sveriges Sjömanshus efter ett långt liv till sjöss.

Boken är illustrerad med ett antal porträtt av kända sjöfartsprofiler och även humoristiska teckningar.

Den efterlängtade boken ”Sjömansboken II”, som är en uppföljare till denna försäljningssuccé finner du i en annan av mina auktioner. Konceptet är det samma men författarna är nya.

Den häftade boken (limhäftad) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick med endast ett litet vikmärke på övre hörnet på några sidor inne i boken. Boken är sparsamt illustrerad med svartvita fotografier och teckningar. Namnteckning på försättsbladet.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 201/150 mm
Ryggbredd ca 15 mm
Vikt ca 345 gram
Sidantal 222
Redaktör Berit Blomqvist
Förlag Sjöfartsforum
Utgivningsår 1999
Språk svenska
ISBN 91-630-8542-9

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att ett paket med Schenker normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för leverans inom landet! Boken kommer att bli mycket väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektnr 633208280

Visningar 20

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:45

Sjömansboken - Skrönor, minnen och noveller från de sju haven

Utropspris

|0 Bud

75 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 809 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?