Beskrivning

Helt ny Ryobi grästrimmer OLT1832 i oöppnad förpackning. En del av Ryobis One+sortiment, där samma batteri kan användas till alla olika maskiner. Batteri och laddare ingår inte.


Mer information om grästrimmern:


Användarvänlig grästrimmer med vrid- och vinklingsbart trimmerhuvud!

I grästrimmern OLT1832 har Ryobi skapat en riktig kantklippningsexpert som förenar grästrimning i stort format med sladdlös frihet. Trimmern är dock så mycket mer än bara god klippbredd.

Gummiklätt aluminiumskaft och stödhandtag
Det robusta, teleskopiska aluminiumskaftet (kan justeras 5 cm) och det vinklingsbara stödhandtaget kan anpassas till alla användare. Båda handtagen har klätts med mikrotexturerad gummi (Ryobis Gripzone-teknologi).

Vinklingsbart trimmerhuvud
Det som verkligen står ut på OLT1832 är att trimmerhuvudet är vinklingsbart i två led. Easy Edge-funktionen gör att det kan vridas 90° i sidled och en annan funktion ser till att det kan vinklas i tre lägen – detta förenklar kantklippning samt kommer åt i trånga utrymmen.

Trimmerspole med automatisk trådmatning
Trimmerspolen har automatisk trådmatning och rymmer 1,6 mm x 7 m trimmertråd. Trots alla funktioner väger OLT1832 bara 2,7 kg. Batteri och laddare säljs separat.

Ryobi One+
Trimmern är en del av Ryobis One+-sortiment som använder ett och samma batteri till alla maskiner. Kolla gärna in batteri, laddare och alla de andra maskinerna i Ryobis One+-sortiment.

Objektnr 633168698

Visningar 1 481

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 27 maj 19:25

Ny Grästrimmer Ryobi ONE+ OLT1832 18V

Slutpris

|

790 kr

Auktionen är avslutad

Sakey vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?