Beskrivning

Du lägger bud på ett paket med 3 pelargonsticklingar (se bild 1), en är vattenrotad och de andra två är rotade i var sin torvbrikett.

Bilderna 2 och 3 visar den stickling av Bua-pelargonen som ingår i paketet. Buapelargonen är en stjärnpelargon med enkla orange blommor som har ett vitt öga (se bild 4). Den blommar rikligt och har ett vackert bladverk.

Bild 5 visar den vattenrotade stickling av Pink Capricorn som ingår. Pink Capricorn är en doftpelargon. Blommornas rosa färg (se bild 6) bryter fint mot det ljusgröna bladverket. Hos mig blommar den tidigt på försommaren. Om man gnuggar lite på bladen känner man en doft av ros och citron. Min planta trivs bra i ett söderfönster.

Bild 7 och 8 visar den Bontrosaistickling som ingår. Bontrosai är en relativt ovanlig doftpelargon med ett spännande bonsaiträdsliknande växtsätt. De gröna bladen krullar ihop sig och de små blommorna är rosalila. Jag har tyvärr ingen bild på blommorna, men googla gärna.

Önskar betalning via Tradera inom 3 dagar efter vinnande bud. Jag packar väl och skickar i kartong med DHL spårbart, 55 kr
Lämnar in paketet måndag eller tisdag efter att betalningen är genomförd.

Objektnr 633118317

Visningar 128

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 19 maj 18:14

Pelargoner, 3 olika. Bua, Bontrosai och Pink Capricorn. Kort auktion!

Slutpris

|

160 kr

Auktionen är avslutad

Winchi vann auktionen

ML57

Falkenberg, Sverige

5.0

Verifierad

84 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?