Beskrivning

Handgjord drömfångare silverfärgad. (Strandved ingår ej) längden ca 20cm är med kedjan
Jag jobbar mycket med återbruk och omskapande och liknande. Den här drömfångaren är gjorda av ett begagnat armband och kedjan från trasigt armband. Övrigt nytt material. Se alla bilder och då får du också en lite bättre kännsla för storleken.

Jag samfraktar och har du frågor så hör gärna av dig. Använder enbart PostNord då jag bor lite avsides i Kuoksu så räkna med någon dag extra I leveranstid

Att jobba med återbrukade material är mycket mer tidskrävande än att bara enkelt beställa nytt. Man ska hitta saker att återbruka, de ska gås igenom, eventuellt tas isär, de saker som inte går att återanvända ska sorters för återvinning, sedan är det ordentlig rengöring innan man ens kan använda dem. Därefter kommer man till samma steg som alla andra hantverkare med att skapa saker. Det tar tid att komma upp med olika designs och hitta tex pärlor eller texturer som passar och så vidare precis som för alla andra kreatörer. Men jag gillar Den utmaning det ger I att man jobbar utifrån det man har snarare än utifrån en idé. Jag skapar även saker av enbart nya material men de säljer jag inte här.

Objektnr 632945600

Visningar 31

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 11 jun 11:44

Drömfångare, livets träd, handgjord, silverfärgad, bredd ca6,5cm längd totalt ca

Pris

250 kr

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?