Beskrivning

Universal Camping / Tält värmare som använder standard A4 227g butangas patroner. (Ingår inte) eller kan användas en större tub med gasol slang med reduceringsventil, tex: P6 / P11!
Fabriksnytt Bärbar Keramisk gasol värmare inomhus / utomhus camping / tält värmare i kartong. 1. HÅLL DIG VARM - Var beredd på dina äventyr under den kalla årstiden med vår bärbara värmare. Med en nominell effekt på 1,3 KW är den idealisk att använda oavsett om du campar, fiskar eller vandrar en kylig natt. 2. ENKEL OCH LÄTT ATT ANVÄNDA - Har en enkel gasol behållare klämma i kortsidan som gör att du enkelt kan sätta in eller ta bort din gasol flaska. Den har också ett piezo tändningssystem som automatiskt slår på värmaren utan att behöva en tändsticka eller en tändare. 3. KOMBINERAD TEMPERATURKONTROLL - Reglera temperaturen precis som du vill ha den med dess kombinerade temperatur kontroll vred. Denna bärbara gascampingvärmare är också utformad med en vrid mekanism som gör att du kan vinkla värmaren till exakt där du behöver den. 4. BEKVÄM ATT BÄRA Väger endast 2,3 kg med ett robust bärhandtag för enkel transport och manövrering.
Ingen vinnarmejl, du får samtliga betalnings uppgifter av Tradera! Köparen betalar frakten som kostar med SCHENKER: 73 Kr (SPÅRBAR OCH FÖRSÄKRAD FRAKT) Leveranstiden är ca: 2-4 arbetsdagar efter betalningen. VI LÄMNAR OMDÖME EFTER KÖPAREN LÄMNADE SITT FÖR ATT FÅ BEKRÄFTELSE ATT HAN/HON ÄR NÖJD. VI SAMPACKAR GÄRNA MED ANDRA VAROR SOM MINSKAR FRAKTKOSTNADEN. KOLLA GÄRNA VÅRA ANDRA AUKTIONER OCKSÅ! Vi testar och välpackar samtliga varor innan försändelsen och ansvarar inte för fraktskador! Betalar inte heller för eventuella nya fraktkostnader! Vi byter ut gärna varor men endast för egen fraktkostnad!

Objektnr 633718240

Visningar 43

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 15:04

NY!!! Universal Camping / tält gasol värmare för A4 / P6 / P11 mm!

Utropspris

|0 Bud

549 kr

Auktionen avslutades utan bud

AD.Malmö

Arlöv, Sverige

4.8

AD.Malmö

Verifierad

Toppsäljare

4 088 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?