Beskrivning

PAPPERSPALATSET av Miranda Cowley Heller, pocket utgiven av Bokförlaget Forum, helt ny och obläddrad. 403 sidor.

En sommarmorgon vaknar Elle Bishop, trebarnsmor och lyckligt gift, i familjens sommarhus i Cape Cod. Men så erinrar hon sig det passionerade mötet med barndomsvännen Jonas kvällen innan, med deras respektive kvar inne i huset. Nu ställs Elle inför ett livsavgörande beslut då hon måste välja mellan den trygga tillvaro hon skapat med sin älskade make Peter, och det liv hon föreställde sig att hon skulle leva med ungdomskärleken Jonas, om inte en tragisk händelse hade förändrat deras liv.

Papperspalatset utspelar sig under ett dygn men spänner över Elles barndom till det ögonblick hon måste göra sitt val. Ömt men samtidigt förkrossande utforskar romanen ett liv fyllt av trasiga relationer, övergrepp, frånvarande vuxna och mörka hemligheter.

Vikt: 210 gr + emballage

Titta gärna på mina andra annonser - jag samfraktar förstås!

Jag skickar varan så snart jag hinner efter att jag fått betalt. Tillämpar EJ öppet köp eller byte, så ställ eventuella frågor före bud.

Jag försöker att beskriva det jag säljer på ett korrekt sätt och svarar självklart på frågor om du vill veta mer. God kommunikation brukar ge både nöjda köpare och säljare!

Rök- och djurfritt hem, varsamt hanterade kläder tvättade enligt tvättmärkning.
Jag kan inte ansvara för paketet efter att jag lagt det på lådan/lämnat in det hos ombudet. Rekommenderar spårbar frakt med Schenker som jag alltid erbjuder som alternativ eftersom varan då är försäkrad.

Objektnr 633148935

Visningar 14

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 22:47

PAPPERSPALATSET av Miranda Cowley Heller - pocket - NY

Pris

40 kr

adlihtam

Sundbyberg, Sverige

5.0

adlihtam

Verifierad

Toppsäljare

4 848 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?