Beskrivning

Boken Lämna inga spår av Harlan Coben i svensk översättning av Jan Risheden. Utgiven av Bookmark Förlag och tryckt i Litauen år 2022. Boken väger 504 gram och är 373 sidor tjock. Den är begagnad men välvårdad och i fint skick.

Handling:
Wilde växte upp utan någon kännedom om vare sig sin familj eller identitet. Allt han vet är att han som pojke hittades övergiven i skogen. Nu är han äntligen redo att hitta sitt ursprung - ett beslut som kommer att förändra allt. Strax efter att Wilde skickat sitt DNA till en släktforskningssajt får han kontakt med två potentiella släktingar. Han ger sig ut på jakt efter sanningen men båda spåren leder till fler frågor än svar. Genom sin efterforskning stöter Wilde av en slump på ett mystiskt medborgargarde som har tagit sig an uppgiften att straffa anonyma nättroll. Snart upptäcker Wilde att gardet har kopplingar till en av hans nyfunna släktingar, och att deras dunkla verksamhet har utlöst en till synes ostoppbar mordspiral.
LÄMNA INGA SPÅR är uppföljaren till Harlan Cobens succéthriller Pojken från skogen. Med fascinerande karaktärsporträtt och explosiv action skapar Coben en engagerande och oförutsägbar thriller som tar pulsen på samtiden, med onlinedrev och uthängande av förövare på nätet.

Objektnr 633122407

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 12 jun 18:47

Lämna inga spår av Harlan Coben. Inbunden bok i fint skick!

Pris

45 kr

ComicBookGuy

Motala, Sverige

5.0

ComicBookGuy

Verifierad

Toppsäljare

158 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?