Beskrivning

Helt ny, inte ens testad.
Skickas eller hämtas i Stockholm City
Nypris: 420kr

Bee Venom Serum extremt kraftfullt uppstramande serum med zeolit, aloe vera, honung och apitoxin. Koncentrerat anti-aging serum för att vitalisera och skydda huden. 20 ml. Liknande serum från exempelvis Rodial kostar över 2000kr på sidor som sephora och lyko, denna är köpt från en hälsokost butik och tillverkas i Fuerteventura.

Applicering: applicera en liten mängd på huden på morgonen och på kvällen och massera in.

Innehåll;
1: Aloe vera: Effekten av naturliga näringsämnen, mineraler, vitaminer, aminosyror och enzymer stimulerar reproduktionen av nya celler.
2: Apitoxin: Det är det så kallade bigiftet som har flera egenskaper. Det är ett stimulerande medel för glatta muskler, förhindrar och minskar uttryckslinjer. Vidgar kapillärerna vilket förbättrar cirkulationen. Den har även en bakteriedödande effekt och skyddar huden mot strålning.
3: Hyaluronsyra: En av de viktigaste egenskaperna hos hyaluronsyra är dess stora förmåga att attrahera och hålla kvar vatten. Av denna anledning gör dess användning i topiskt applicerade kosmetiska behandlingar att överhuden i det behandlade området kan återfuktas på djupet så att dess utseende blir jämnare och, genom att öka dess tjocklek och volym, minskar också hudens fåror.
4: Vitamin E: Det har många egenskaper men sticker ut för att vara känt som ungdomens och skönhetens vitamin. Det är en antioxidant som skyddar cellerna från all yttre aggression som föroreningar, bekämpningsmedel och stress, den främsta orsaken till för tidigt åldrande. Vitamin E bidrar också väsentligt till energiproduktionen.

Objektnr 631590957

Visningar 38

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 28 maj 23:16

Serum anti-age Bee Venom helt NY!!!

Pris

159 kr

Stockholm_sanna

Stockholm, Sverige

5.0

Stockholm_sanna

Verifierad

81 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?