Beskrivning

Crystal Retinal är en ny generation A-vitaminbaserad hudvård med retinaldehyd, ett mycket kraftfullt derivat av A-vitamin som verkar i synergi med hudens naturliga mekanismer för att stärka kollagenproduktionen och påskynda cellomsättningen.
Crystal Retinal omvandlas i huden till retinsyra, vilket innebär att det kan ge resultat som är jämförbara med kliniskt A-vitamin, upp till 11 gånger snabbare än de klassiska formerna av retinol.
Denna serumcreme för natten gör huden fastare, fylligare och förnyar hudens yttersta lager, vilket synbart minimerar fina linjer och rynkor och ger en frisk, ungdomlig hy med jämnare hudton.
Innehåller hyaluronsyra med olika molekylvikter och E-vitamin som återfuktar huden på alla nivåer samtidigt som hudbarriären stärks så att den effektivt kan bevara fukten i huden.
Nattserum med retinaldehyd, ett högeffektivt derivat av A-vitamin.
Ger resultat som är jämförbara med kliniskt A-vitamin.
Återfuktar huden på alla nivåer samtidigt som den stärker hudbarriären.

Skick - Oanvänd

Kolla gärna mina andra auktioner för samfrakt!
Jag har på många annonser lagt på 1-5 kr för omkostnader såsom emballage och andra kostnader utöver frakten, denna kostnad består även vid samfrakt.
Exempel du har vunnit två annonser med frakt 20 kr/st om vikten fortfarande är under 50g blir totala frakten 22 kr (18kr frimärke+ (2*2kr=4kr omkostnader).

Objektnr 608376495

Visningar 2 051

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Medik8 Crystal Retinal 3 Night Serum 30 ml OANVÄND!

Pris

549 kr

NikhitaMedH

Rejmyre, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 025 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?