Beskrivning

Allél hudvård C+A+T-serien, krämer 3x50 ml. Helt nytt och oanvänt.

"ALLÉL är ett prisvinnande varumärke som har vunnit Skönhetsredaktörernas Beauty Oscars 2021 i kategorin Årets hudvårdsserie. Vinnarna benämns som “produkter som aldrig blir en hyllvärmare, utan favoriter som du ständigt vill återkomma till.”"

ALLÉL A-serien passar när du behöver förbättra din hudkvalité och ge den en boost. Serien innehåller A2 Serum och A Cream som arbetar tillsammans för att minska effekterna av oxidativ stress och skador från fria radikaler.

ALLÉL C-serien passar den känsliga huden och är framtagen för hud som lätt blir irriterad. Serien återfuktar och fokuserar på aktiva ingredienser, till exempel lugnande rödalger och Aloe Vera.

ALLÉL G-serien hjälper dig att reducera rynkor med snabba resultat och hindrar kollagenet från att stelna. E-vitamin, karnosin och mjukgörande druvkärnsolja är några aktiva ingredienser i serien.

ALLÉL T-serien verkar mot mörka pigmentfläckar och hjälper till att återställa huden efter UV-skador och pigmentering. Serien har aktiva ingredienser såsom C-vitamin för lyster och niacinamid och retinol för en jämnare hudton.

Jag samfraktar gärna! Vill ni ha fler bilder så hör av er.

Objektnr 634542866

Visningar 3

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 6 jun 14:10

Nypris 2547:- Allél hudvård C+A+T-serien, krämer 3x50 ml. Helt nytt och oanvänt.

Utropspris

|0 Bud

229 kr

Slutar om

plinda

Sexdrega, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 652 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?