Beskrivning


Förvandla ditt hem till en oas av lugn och elegans med vår exklusiva keramiska värmeljuslykta. Denna lykta är inte bara en ljuskälla, utan också ett konstverk som tillför en touch av sofistikering till vilket rum som helst.

Denna lykta är tillverkad av högkvalitativ keramik med en glaserad finish i jordnära toner och lövliknande mönster, vilket ger den en handgjord kvalitet. Den har en rund bas med flera cirkulära utskärningar för ljuset att passera genom, och toppas med en stiliserad figur i form av en flicka.

När ett värmeljus placeras inuti, skapar de cirkulära utskärningarna ett varmt sken som kan förvandla vilket rum som helst till en mysig och inbjudande plats.

Oavsett om du letar efter det perfekta centrumet för ditt vardagsrum, sovrum eller middagsbord, är denna lykta det perfekta valet. Den är inte bara funktionell, utan också vacker att titta på, vilket gör den till en utmärkt present till någon speciell.

Förvandla ditt hem till en plats av lugn och skönhet med vår lyxiga handgjorda keramiska värmeljuslykta. Beställ din idag och upplev skillnaden den kan göra i ditt hem.



Välkommen till vår vintagebutik!


Vi är stolta över att erbjuda en unik samling av vintageföremål som har en historia att berätta. Varje föremål i vår butik har valts ut för dess charm och karaktär.

Observera att eftersom våra föremål är vintage, kan de ha spår av användning, inklusive repor, smuts, och försämring på grund av åldrande. Dessa är inte fel, utan snarare en del av varje föremåls unika historia.

Vi gör vårt bästa för att beskriva och fotografera varje föremål noggrant. Om du har några frågor eller funderingar om ett specifikt föremål, tveka inte att kontakta oss i förväg. Vi är här för att hjälpa till!

Tack för att du stöder vår vintagebutik. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta det perfekta föremålet för att lägga till i din samling.

Objektnr 633684839

Visningar 44

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Lyxig Handgjord Keramisk Värmeljuslykta

Pris

250 kr

Porslinblomma

Kristianstad, Sverige

5.0

Porslinblomma

Företag

Toppsäljare

265 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?