Beskrivning

Ny produkt direkt från The Army Painter

Beskrivning
The Ogres of Mantica är en tuff ras som kommer från det hårda klimatet i Mammoth Steppen i norr. Detta rike av tuff gräsmark och isiga platåer är långt ifrån gästvänligt och ett hårt liv väntar alla människor som är dumdristiga nog att bosätta sig där. Trots deras grova utseende är Ogres inte bara monster. De är smarta kämpar och listiga förhandlare, som bedriver sin handel som legosoldater över hela världen.
Ogre-färgsetet har en färgpalett som har utformats för att du ska kunna måla vilken typ av Ogre-armé som helst. inklusive deras päls- och benrustningar och grova vapen.

Innehåller 10 Warpaints.Goblin Green

Gun Metal
Dark Tone
Fur Brown
Tanned Flesh
Skeleton Bone
Necromancer Cloak
Castle Grey
Mummy Robes
Dry Rust
Oak Brown

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 608261044

Visningar 176

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Ogres Paint Set Kings of War The Army Painter

Pris

249 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?