Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Drop pods är fristående, återhämtningsbara kapslar för orbital nedstigning, var och en designad för att bära en grupp rymdmariner eller ge dödligt eldstöd. De duschas ner från omloppsbana som ammunition, vilket gör att överraskande attacker och precisionsstridsfall kan slå ner mitt i aktiva krigszoner.

Det här kitet bygger fyra droppkapslar i episk skala för dina Legiones Astartes-arméer. Var och en kan konfigureras som antingen en engångsinfanteritransport eller en Deathstorm-variant laddad med tunga vapen för automatisk inriktning. Varje miniatyr har fem kronbladsformade dörrar som kan lämnas olimmade, så att du kan flytta dem på plats. Drop Pod är idealisk för att snabbt få dina lag där de behöver vara.

Detta kit innehåller 128 plastkomponenter och ett Legiones Astartes Vehicle Transfer Sheet. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Regler för att använda Drop Pods och Deathstorm Drop Pods i dina Legions Imperialis-spel finns i Legions Imperialis: The Great Slaughter, tillgänglig separat.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629979331

Visningar 150

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Legion drop pods Legion Imperialis Horus Heresy Epic scale

Pris

349 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?