Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Där en gång Dreadscythe Harridans var helare och fostrare, omformar Harridan-förbannelsen – som behandlades som en fruktansvärd belöning av Nagash – dem i döden till något helt tvärtom mot vad de en gång var. Där det en gång fanns läkande händer, växer bensvulster; hemska skördeinstrument avsedda för mord, burna av nu rasande mördare för vilka åsynen av blod är en inspirerande vision som sporrar dem till ytterligare raseri. Medan de behåller minnen av livet kan de inte kontrollera sina handlingar – var och en vittnar fullt ut om de grymheter de begår, men kan ändå inte göra något för att stoppa.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera 10 Dreadscythe Harridans. Särskilt hemskt och tragiskt även för Nighthaunt. De är torterade och vridna former, reser sig som eteriska andar vars utmärglade armar tittar ut under deras kåpor. Dessa armar är deras vapen – från handleden och framåt blir var och en ett böjt, tandigt lieblad som växer ut i rät vinkel för maximal skördeeffektivitet. Var och en har en morbid, flinande skalle för ett huvud, ovanför vilket långt hår böljar bakom dem, med vackra rosor ironiskt sammanflätade. 4 av dessa modeller har en alternativ högerarm, vilket möjliggör en viss unikhet vid montering, och du har möjlighet att bygga 2 Slasher Crones – dessa är enhetsledarna för Dreadscythe Harridans, och kan lätt urskiljas eftersom de har 4 armar istället för 2. De har var och en av gravstenar – stenbitar, smidesjärn – som de fäster vid sina baser.

Detta kit kommer som 40 komponenter och levereras med 10 Citadel 32 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 565972878

Visningar 697

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Dreadscythe Harridans Warhammer 40 000 Age of Sigmar

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?