Beskrivning

MK540 Advanced är en omedelbart välbekant kombination av trådlöst tangentbord och mus byggt för precision, bekvämlighet och tillförlitlighet. Det normalstora tangentbordet har tangenter som känns välbekanta när det gäller form och storlek – och den rundade musen har designats för att passa bekvämt i endera handen.

Anslut tangentbordet och musen med den lilla USB-mottagaren Logitech Unifying™. Du får en pålitlig – och krypterad – trådlös anslutning med upp till 10 meters räckvidd, och praktiskt taget inga fördröjningar eller avbrott.

Tangenterna har optimerats för förbättrad noggrannhet och lägre ljud – och dina fingrar kommer omedelbart att känna igen sig på tangentbordet. Tack vare handledsstödet och de justerbara fötterna känns det bekvämt för dig även under långa stunder vid skrivbordet.

Den trådlösa musens rundade form och gummigreppen på sidorna känns bekväma i endera handen – och utökad spårning och exakt markörkontroll gör att du alltid har kommandot.

Smidiga snabbknappar ger dig direkt åtkomst till media, miniräknare och funktioner för batterikontroll. Förinställda Fn-tangenter kan till och med anpassas i Logitech-alternativen för att möta dina specifika behov.

Produkten säljes ny i obruten förpackning.

#################################################
Som konsument omfattas du av Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen och lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Observera att företag omfamnas av andra villkor och har inte ångerrätt. Som konsument har du ångerrätt 14-dagar som gäller oanvänd vara och obruten förpackning, returfrakt ombesörjs av köparen.
##################################################

Objektnr 633189207

Visningar 80

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 15:17

Logitech MK540

Slutpris

|

315 kr

Auktionen är avslutad

sanith vann auktionen

EVXAB

Örebro, Sverige

5.0

EVXAB

Företag

Toppsäljare

285 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?