Beskrivning

Välkommen att bidra till Söderköpings Gästabuds genomförande, samtidigt som du och dina gäster får ta del av en exklusiv upplevelse! Intäkterna går oavkortat till genomförandet av Söderköpings gästabud 2024, så var inte blyg med buden!

Vad budar du på?

En exklusiv magisk frukost hemma hos dig inklusive underhållning med Gycklaren Arkadia och frukostkorg för 10 personer den 1 september 2024 kl 10.00. Showen pågår i ca 30 minuter.

Detta ingår:
  • En privat frukostshow med Gycklaren Arkadia den 1 september 2024 kl 10.00
  • Frukostkorg för 10 personer (inkl smörgås, kaffe/te, juice och frukt)
Gycklaren Arkadia är en återkommande gäst till Söderköpings Gästabud. Han är flerfaldig Svensk Mästare i Magi och syns ofta i TV. Senast i SVT:s ”Djurinredarna” som spelades in och sändes 2023. I övrigt kan nämnas Semifinal i TALANG 2021, SVT:s Mysteria och det prestigefyllda TV-programmet ”Penn & Teller’s Fool Us” som spelades in i Las Vegas.

OBS! VILLKOR! *När du budar på denna produkt accepterar du samtidigt nedan villkor*

* Frukosten genomförs den 1 september kl 10.00 (datum och tid kan INTE ändras)
* Vi kommer till ditt hem, ditt företag eller annan lämplig plats i centrala Söderköping, med en omnejd på max 20 km resväg)
* Om vinnaren av auktionen väljer att avboka/ställa in frukosten återbetalas inte summan
* Söderköpings Gästabud kommer att närvara och fotografera vid frukosten tillsammans med Arkadia, du och dina gäster behöver vara införstådda med att synas på bild i sociala medier och trycksaker i Söderköpings Gästabuds kommunikationsmaterial.

Objektnr 631564158

Visningar 517

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 12 maj 18:36

Privat magisk frukost med Gycklaren Arkadia under Söderköpings Gästabud!

Utropspris

|0 Bud

5 000 kr

Auktionen avslutades utan bud

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?