Beskrivning

Fint skick!
Den här babyvakten hade vi till vårt andra barn, önskar att vi även haft en till vårt första barn för denna har verkligen underlättat i vardagen. Inte enbart till bebis utan även när vårt barn blivit större och haft oroliga nätter i sin egen säng. Så bra då med funktionen där man själv kan prata med barnet. Även en ökad trygghet om man efter nattning sitter på sin balkong el uteplats och är orolig att inte höra om barnet vaknar.
Bonus med vaggvisor och nattlampan.
Vi brukar ha monitorn i eluttaget vid barnet (vid tex barnets säng) och den mindre manicken som man som vuxen lyssnar samt pratar i med batteri så att man kan ta med sig den om man rör på sig.

Info från tillverkaren
Med en trådlös barnvakt kan du känna dig trygg och slippa vara orolig om barnet vaknar när det sover i ett annat rum eller i barnvagnen. När barnet ger ljud ifrån sig aktiveras ljudöverföringen och du hör det i den bärbara föräldraenheten. Med föräldraenhetens talfunktion kan du även prata lugnande tillbaka till barnet, var du än är i bostaden.

Babyenhetens ljudkänslighet kan ändras i fem steg beroende på ljudnivån i rummet. Nivå 1 passar exempelvis bra där ljudet från omgivningen är konstant låg. Enheten kan då gå in i standbyläge och först när ljudnivån höjs aktiveras ljudöverföringen/sändningen. På nivå 5 är enheten i konstant sändning och alla ljud i rummet kan höras i föräldraenheten.

Den trådlösa överföringen sker med DECT-teknik, vilket förhindrar störningar från andra trådlösa produkter. Det innebär också att anslutningen är krypterad och helt privat, utan att någon utomstående kan avlyssna den. När avståndet mellan babyenheten och föräldraenheten är kort kan Eco-läget aktiveras. Med Eco-läget aktiverat minskas babyenhetens sändareffekt, vilket innebär lägre energiförbrukning. DECT-tekniken medför även lång räckvidd, upp till 50 meter inomhus eller 330 meter vid fri sikt utomhus.

Objektnr 631581730

Visningar 300

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 21:52

Så bra babyvakt / babymonitor från Philips Avent

Slutpris

|

470 kr

Auktionen är avslutad

Rut-Barbroo vann auktionen

Elsa Sara

Järfälla, Sverige

5.0

Elsa Sara

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?