Beskrivning

Robot Fönsterputs har utformats med det senaste inom teknologi och innovation för att göra fönsterputsning enkel, snabb och bekväm. Med otrolig prestanda, intuitiva funktioner och smarta AI-mönsterfunktioner är detta den ultimata lösningen för fönsterputsning.

Den kan rengöra imponerande 1 kvadratmeter yta på endast 2 minuter. Den är utrustad med en kraftfull motor som ger 90 watt effekt för att säkerställa snabb och noggrann rengöring.

Trots sin imponerande prestanda väger den endast 2,5 kg och har en smal design som inte sticker ut. Den använder vakuumteknologi för att hålla sig fast på fönstret och klara av trycket från 6 kg sugkraft.

Vattenåterfyllning enkelt: Med en generös vattentank på 30 ml och ultrasonic teknologi, sprayar den jämnt ut vatten på fönstret för att lösa upp smuts och fläckar.

Mångsidiga Putslägen: den har tre olika putslägen för att anpassa sig till olika rengöringsbehov. Du kan enkelt välja mellan standard, snabb och noggrann putsning.

Tyst och Smidig: Med en ljudnivå på endast 65 decibel kan du låta din Robot Fönsterputs arbeta medan du slappnar av utan att bli störd.

Fjärrkontroll med Många Finesser: Styr roboten med den medföljande infraröda fjärrkontrollen. Den har också en smart AI-funktion för mönsterigenkänning, vilket gör det möjligt för roboten att navigera smidigt runt fönstret.

Batteri och Tillbehör: Roboten har en imponerande batteritid på cirka 20 minuter per laddning. I förpackningen ingår åtta stycken 8-tums putsdukar, ett säkerhets rep, en adapter och en användarmanual för enkel och snabb start.

Objektnr 632481360

Visningar 158

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 07:55

Robot Fönsterputs, Ny i kartong!

Slutpris

|

900 kr

Auktionen är avslutad

Nicko.Skåne vann auktionen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?