Beskrivning

Hej, säljer en i princip oanvänd robotdammsugare av märket 360. Modellen är S10 vilket är en av deras bästa modeller! Vi köpte den i samband med att en butik gick i konkurs för över 1 år sedan och av olika anlendingar kunde vi inte packa upp och installera den förrän nyligen. Till vår stora förvåning saknade den ett batteri ... Eftersom butiken inte längre finns, finns heller inte någon möjlighet till garanti och då det gått för lång tid så kan vi inte heller häva köpet och står därmed här med en ny robotdammsugare som enbart legat i källarförvaring samt är nu såklart öppnad och försökt startas.

Men pga saknaden av batteri gick det ju inte. Vi orkar inte fixa samt saknar kunskap om att köpa ett batteri och montera in, utan då säljer vi den istället till någon som har ork och lust med detta och kan få en otrologt kompentent robotdammsugare till ett vrakpris.
Den är vad vi vet 100% funktionsduglig och allt är nytt på den. Det är bara ett batteri som ska köpas och kopplas in så får man en robotdammsugare med LIDAR och 3D-vy med stöd av AI-igenkänning samt golvmopp-möjligheter. Ska gå även att styra den med automation och via Google Assistant/Alexa.
Den har inte heller den där störande lilla pucken på toppen då LIDAR är inbyggd i fronten istället för på toppen som många andra är, så tar sig in under soffor och andra låga möbler! Vilket var stora anledningen till varför vi just köpte denna.

Nypris var 5999 kr när vi köpte den. För mer info: https://smart.360.com/robot/s10.html

Kan självklart använda annat fraktbolag om köparen så vill!

Objektnr 633482297

Visningar 445

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 19:30

360 S10 robotdammsugare med LiDAR (säljes utan batteri, läs annonsen)

Slutpris

|

1 330 kr

Auktionen är avslutad

redsymbzone vann auktionen

originalcar2ns

Sundbyberg, Sverige

4.9

originalcar2ns

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?