Beskrivning

14 Dagars öppet köp

Kvitto + 90 Dagars garanti

(BEGAGNAD Dell skärm i fint skick)


Dell S2340L är en populär bildskärm som är känd för sin skarpa bildkvalitet och eleganta design. Här är några nyckelfunktioner och specifikationer:

  1. IPS-panel: Skärmen använder en IPS (In-Plane Switching) panel som ger breda betraktningsvinklar och hög färgprecision. Det innebär att även om du tittar på skärmen från sidan, kommer bildkvaliteten inte att försämras.
  2. Full HD-upplösning: Med en upplösning på 1920 x 1080 kan du njuta av skarpa och detaljerade bilder, perfekt för att titta på filmer, spela spel eller arbeta med grafikintensiva applikationer.
  3. Slimmad design: Skärmen har en tunn ram runt skärmen, vilket gör den idealisk för en flermonitorinstallation eller för att skapa en mer immersiv upplevelse när du tittar på filmer eller spelar spel.
  4. Inbyggda högtalare: För enklare ljudbehov har skärmen inbyggda högtalare. Även om de kanske inte ger den bästa ljudkvaliteten jämfört med externa högtalare, är de praktiska för vardagligt användande.
  5. Anslutningsmöjligheter: Dell S2340L har vanliga anslutningsalternativ som HDMI och VGA, vilket gör den kompatibel med en mängd olika enheter, inklusive datorer, bärbara datorer, spelkonsoler och mer.
Sammanfattningsvis är Dell S2340L en pålitlig och mångsidig bildskärm som passar för både arbete och nöje. Med sin höga bildkvalitet och stilrena design är den ett populärt val bland användare som letar efter en prisvärd skärm med bra prestanda.

Objektnr 632556316

Visningar 79

Publicerad

AnmälSälj liknande

Fre 7 jun 00:15

Dell S2340L 23.0" 1920 x 1080 60 Hz Monitor

Pris

900 kr

TanisElektronikAB

Stockholm, Sverige

4.8

TanisElektronikAB

Företag

Toppsäljare

502 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?