Beskrivning

Observera, läs texten innan du budar!

Den här annonsen avser en helt ny och oanvänd ryggsäck med motiv från Cloettas Zoo Original. Endast uppackad för fotografering. Notera dock att även om den är ny så har den legat nedpackad i några år och dessvärre vill det tryckta motivet bubbla sig på vissa ställen samt lossna - se bild 5. Därav prissättningen men hoppas ändå att någon kan tycka att den är fin och färgglad.

Utöver ovannämnda skönhetsdefekt så är den fräsch och felfri. Två fack, ett stort och ett mellanstort fack. I det stora facket finns en avsedd plats för att skriva sitt namn. Nätfickor på båda sidor och justerbara axelremmar. Främst tänkt till barn men tycker att den fungerar till vuxen med alternativt som samlarobjekt. Se gärna själv bilderna för att avgöra dess skick.

Ungefärliga mått:
Höjd 36 cm
Bredd 26 cm
Djup 13 cm
Vikt 340 gram
Material: nylon

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektnr 632767146

Visningar 156

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 21 maj 18:11

Ryggsäck från Cloetta - Zoo Original, röd och gul, djur, reklamprylar

Slutpris

|

42 kr

Auktionen är avslutad

Trolliott vann auktionen

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

692 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?