Beskrivning

Underbar modell C1, Chevrolet Corvette cab 1950-tals modell leksaksbil modellbil i plåt / metall och plastdelar ex vis inredning. Märkt med Chevrolet på sidan. Märkt på nummerplåt bak: MF 317 MADE IN CHINA och 4 kinestecken se bild 4. Tror att den även heter CHEVROLET CORVETTE Deluxe Open Sedan när den såldes som ny. Vet inget om ålder.

Bilen är cremevit med röd inredning och vita däcksidor. Har en friktionsfunktion som fungerar men skärmen tar i lite på framhjulen kan behöva skruvas isär för att justera. Har gedigen plåt metall väger över 500 gram. Framrutan saknas och framrutans ram runt sitter lite löst det får köpare fixa. Jag vet inte så mycket om det fattas något eller är mer trasigt. Den är begagnad och använd så det kan finnas spår av användning och små skavmärken. Se bilder för att bedöma skick.

Mått:
längd 24 cm, bred 9,5 cm och hög ca 5 cm karossen inkl. däck

Betalning inom 3 dagar. Köparen betalar för frakten. Jag ansvarar inte för frakten men samfraktar gärna, vill du ha annan frakt säg till. Kommer från ett rök- och djurfritt hem. Frågor kontakta mig gärna. Packar noga och väl.

Objektnr 633614296

Visningar 10

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 17:21

Corvette Chevrolet MF317 cab leksaksbil samlarbil friktion Car China

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Slutar om

Harley1340

Eskilstuna, Sverige

5.0

Harley1340

Verifierad

Toppsäljare

393 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?