Beskrivning

GSM Gateway , GSM Bordstelefon, Trådlös terminal, GSM-modul, GSM Quadband, 850/900/1800/1900 MHz, Supportmottagningstelefon, Fast telefon, Larminspelningsbox
Lätt att identifiera: med 9 LED-indikatorer erbjuder denna GSM-gateway-analog tydliga signalindikatorer och visar samtalsstatus. Förutom standardnummer för nummerpresentation, upptäcker och visar denna GSM-gateway också standard DTMF-ingångar. Undvik effektivt fel som saknade siffror och njut av smidig drift.

Anti-brus- och anti-interferenskretsdesign:
Tack vare anti-brus- och anti-interferenskretsdesignen ger denna GSM-gateway tydlig och stabil röstkvalitet. Njut av smidig kommunikation utan störande bakgrundsljud

Stabil drift:
GSM-gateway-analogen använder en industriell trådlös kommunikationsmodul och en högkvalitativ signalförstärkningsantenn. Signalen är relativt stark och röstkvaliteten är tydlig och stabil. Fungerar 24 timmar om dygnet, med inbyggd automatisk vakthundsdetektering för att undvika krascher på alla sätt, undvika krascher och undvika missade samtal.

Förbättrad kortplatsuppgradering för enkel hantering:
Kortplatsuppgraderingen gör det enkelt att se kontakten mellan kortet och chippet och gör det lättare att sätta i och ta bort telefonkortet. En användarvänlig lösning för smidig användning.

Automatisk nedtrappning:
GSM-gatewayen har en automatisk nedtrappningskrets som ger dig direkt tillgång till en 12 V strömförsörjning. Använd säkerheten hos 12V-strömförsörjningen för ditt larmsystem.

Objektnr 632966129

Visningar 35

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 18 maj 18:51

GSM Gateway-fast telefon, trådlös GSM Quadband 850/900/1800/1900 MHz

Utropspris

|0 Bud

499 kr

Auktionen avslutades utan bud

Kanson

Vårby, Sverige

5.0

Kanson

Verifierad

46 omdömen