Beskrivning

Tillverkare: Lego

Modeller:
Storage Cloth
Blandat lego som högst sannolikt till största delen består av kompletta modeller men som jag inte har kvar förpackningar eller instruktioner till. Den som kan sitt Lego kan helt säkert bygga ihop ett antal modeller med detta, se bilder.

År: Jag är född 1973 så sent sjuttiotal och/eller tidigt åttiotal är detta ifrån.

Skick: Lekt med av mig som barn men i fint skick sånär som den blå plattan som ligger längst ner till höger i sista bilden, den plattan är av och den röda avlånga biten har det gått en bit ur, fönsterluckan har luckan lossnat från hållaren och ytterligare en lucka finns lös utan hållare. Det övriga på den blå plattan vet jag inte om det hör till Lego eller om det är från någon annan leksak som råkat hamna tillsammans med Legot men det har legat tillsammans med Legot sedan åttiotalet och jag låter det ligga kvar om inte köparen uttryckligen inte vill ha det.

Övrigt: Se mina övriga auktioner, jag har byggt ihop de modeller jag kunnat dra mig till minnes att man haft med hjälp av instruktioner på nätet. Det här är det jag inte kunnat lista ut vad det skulle bli.
Det är uppskattningsvis ca 2 kilo Lego.
Vill någon se närbilder av något speciellt så skicka ett meddelande så ordnar vi det.

Objektnr 633271258

Visningar 392

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 29 maj 13:34

Storage Cloth + blandat Lego - sent sjuttiotal/tidigt åttiotal

Ledande bud

|

85 kr

Slutar om

Urban318

Kramfors, Sverige

5.0

Verifierad

44 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?