Beskrivning

Legoasken är oöppnad / förseglad (Nytt)! This LEGO box is New & Sealed!

LEGO® Creator Expert (Exclusive) 10251 "Brick Bank" eller "Klossbank" - sällsynt och exklusiv byggsats lanserad 2016, oöppnad / förseglad från Peklek! sätt in dina pengar säkert på Klossbank från LEGO® Creator Expert. Gå in genom fasadens välvda ingång till den storslagna foajén med kakelgolvet, där dagsljuset flödar genom de stora takfönstren med oxiderad koppar och lyser upp den detaljerade ljuskronan högt uppe i taket. Gör en insättning hos den vänliga kassören och lägg pengarna i bankens kassavalv. Gå sedan uppför trappan till andra våningen, där du kan diskutera din ekonomi över en utsökt espresso i den flotta miljön på bankchefens kontor, och i huset bredvid håller folk på att tvätta sina kläder i den trevliga självtvättinrättningen. Välkommen till denna magnifika byggnad som rymmer områdets mest etablerade och respekterade finansiella institutioner, men kassavalvet har en svaghet och någon har redan upptäckt den. Klossbank är full av fantastiska detaljer och överraskningar. Varmt välkommen att avhämta eller så skickar vi välemballerat, spårbart och försäkrat (upptill SEK 5000). OBS! Kontakta oss gärna före köpet om du önskar fullvärdesförsäkring!!

För snabbast möjlig leverans till dig, ser vi till att ditt köp paketeras omsorgsfullt och skickas i normala fall direkt med första postgången! Se "Notiser" för eventuella avvikelse! Vi följer ditt paket och hjälper till utifall något strular under transporten. Nöjda blir vi först när vi ser att du har mottagit ditt paket som förväntat! Kontakta oss gärna ifall förpackningens (Legoasken) skick är särskilt viktig för dig!

Butiken ”Peklek” erbjuder ett unikt utbud av sällsynta och populära LEGO® produkter av samlarkaraktär dvs. vi säljer uteslutande produkter som är slutproducerade och slutsålda hos LEGO. Hos oss hittar du såväl begagnade som oöppnade rariteter! Vi strävar efter att agera ansvarfullt och erbjuda en smidig och trevlig affär för dig som kund! Du kan känna dig trygg när du handlar hos oss, vi har mångårig erfarenhet och hundratals nöjda kunder ;-). Att vi är pålitliga, trevliga och lever upp till förväntningarna bekräftas av alla fina omdömen vi får, se själv!

Kompletterande produktuppgifter - Innehåller 5 minifigurer: en bankchef, en sekreterare, ett biträde, en mamma och ett barn. Klossbanken innehåller en bank, sekreterarens kontor, bankchefens kontor, en tvättinrättning, detaljerad fasad samt trottoar. Banken har en atriumfoaljé med bred, bågformad entré, triangelmönstrat kakelgolv, ljuskrona, kopparfärgade takfönster, betjäningsdisk med dolda larmknappar och säkerhetsglas samt valv med bankfack och en stor rund dörr. Tvättinrättningen har ett skyltfönster, kakelgolv och 4 tvättmaskiner. Sekreterarens kontor innehåller väggklocka, skrivbord, skrivmaskin, skåp med öppningsbara lådor, öppen spis och en espressomaskin. Bankchefens kontor innehåller ett stort skrivbord med lampa och stämpel, stol med läderliknande klädsel, ett porträtt, en staty och ett skåp. Tillbehör: mugg, dokument, kamera, godis, tomt vitt papper, guldfärgade mynt, guldtacka och sedlar. Ta loss byggdelarna för att komma åt den detaljerade inredningen. Lås upp valvet för att komma åt bankfacken. Gör ett besök på tvättinrättningen för att hinna tvätta. Stapla mynt i mynträknaren. Den här modellen med över 2 380 delar sätter din LEGO® byggförmåga på prov! Specialdelar: tryckt prischeck, skyltfönster i markplanet, ett tryckt porträtt på bankchefens kontor plus sällsynta sandblå och mörkgröna klossar och sandgröna fönsterkarmar. Samla och bygg en hel stad med 10243 Parisisk restaurang och 10246 Detektivens kontor i LEGO® Creator Expert Modular Building serien. Klossbanken är 26 cm hög, 25 cm bred och 25 cm djup.

Objektnr 546949862

Visningar 3 298

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

LEGO 10251 Creator Expert "Brick Bank" - från 2016, oöppnad / förseglad!

Pris

6 998 kr

Peklek

Lerum, Sverige

5.0

Peklek

Verifierad

Toppsäljare

967 omdömen

Läs omdömen

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?