Beskrivning

Med Kurtis ''Petite'' lilla amningskudde kan du amma var som helst och ändå få det stöd en vanlig stor kudde skulle ge. Trots kuddens lilla storlek ger den dig det extra stöd du behöver för att undvika de spänningar och värk amning ofta orsakar. Du placerar helt enkelt amningskudden mellan ditt knä och armen som hållerbarnets huvud / kropp, och får då ett skönt stöd som gör att dukan slappna av.

Amningskudden har en praktisk storlek som gör den enkel att ta med sig, till exempel i vagnen, när en besöker vänner och gör ärenden på stan.Kurtis Amningskudde fungerar även perfekt vid amning hemma i soffan eller som en nackkudde för dig hemma eller på resande fot.

Amningskudden fungerar också utmärkt som sittstöd för babyn i barnvagnen elleri barnstolen. Med sin eleganta design och bekväma funktion kommer kudden bli en favorit som följer med dig och ditt barn överallt!

Amningsudden är gjord av 100% bomull enligt Öko-Tex standard 100.

Den är fylld med EPS (expanderad polystyren) kulor som formas med din kropp.
EPS kulor låter luft strömma igenom kudden och väger väldigt lite, därför utgör kudden ingen kvävningsrisk. Fyllningen är antibakteriell, icke brandfarlig och innehåller inga allergiframkallande ämnen.

Kudden tål maskintvätt i 30 ° C. Torktumlas ej.

Skick: Fint använt skick. Använd vid en längre resa, fungerade perfekt!

Objektnr 633542321

Visningar 34

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 1 jun 20:35

Kurtis liten amningkudde

Utropspris

|0 Bud

90 kr

Slutar om

Fanny.

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

388 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?