Beskrivning

Stig in i vintersäsongen med oöverträffad värme och stil. Jag säljer min 8848 Altitude Dunjacka (ArtNr: 6632, Storlek 44/L) i en sofistikerad mörkgrön olivfärg. Denna jacka kombinerar lyxig värme med hållbarheten och elegansen som 8848 Altitude är känd för.

- Skick: Som ny, endast använd några få gånger med absolut inga användningsspår. Den är lika perfekt som den dagen den köptes.

- Storlek: 44/L, en mångsidig passform som är perfekt för lager på lager utan att vara klumpig.

- Färg: En rik mörkgrön oliv, mångsidig för varje vintergarderob och utomhusmiljö.

- Material: Högkvalitativ dunfyllning för oöverträffad värme och lätt komfort. Idealisk för kalla klimat och vintersport.

- Design: Modern och stilig, med praktiska funktioner inklusive flera fickor, justerbara manschetter och ett väderbeständigt yttre.

Denna jacka är perfekt för de som uppskattar en blandning av högpresterande utomhusutrustning och samtida design. Oavsett om du är på väg till backarna, utforskar vinterlandskap eller bara söker en pålitlig och stilig vinterjacka, kommer detta 8848 Altitude-plagg inte att göra dig besviken.

Ursprungligen köpt för dess premiumkvalitet och prestanda, erbjuder jag den till ett bra pris på grund av dess skick som ny. Missa inte denna möjlighet att äga ett stycke lyxig utomhusklädsel utan det lyxiga priset.

Objektnr 634414618

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 8 jun 08:32

Premium 8848 Altitude Dunjacka 44 - Som Ny

Pris

692 kr
Annonsen är avslutad

Mer från säljaren

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Mer från varumärket